Hitellel kapcsolatos hírek

A specifikus hitelek olcsóbbak
(2018. ápr. 22. - 08:00) - Forrás: bankhitel.hu

Jelentős mértékű összegeket takaríthatunk meg, ha a hitel igénylésénél több energiát és időt fordítunk arra, hogy melyik kölcsönfajta felel meg leginkább céljaink megvalósulásához.

Pénzügyi lízing járművásárláskor
(2018. ápr. 21. - 21:00) - Forrás: bankhitel.hu

Az autóhitel helyett lehetőségünk van egy másik finanszírozási konstrukciót is igényelni az autóvásárlás során, ez az autó lízingelése, amely sokkal kedvezőbb feltételeket kínál, mint amit a hitelek tudnak. A pénzügyi lízing során az általunk kiválasztott autót egy pénzügyi intézet vásárolja meg a számunkra, tehát a kölcsön visszafizetéséig a lízinget adó lesz a jármű tulajdonosa, és csak a szerződés lejártával kerül átvezetésre.

Hitelek kiváltása
(2018. ápr. 21. - 21:00) - Forrás: bankhitel.hu

Nincs lehetőségünk egy rövid hír keretében bemutatni az összes hitelkiváltó hitelt, de Ön is láthatja a példákból, hogy ha valamikor, hát most nagyon megéri hitelt felvenni. Tájékozódjon és döntsön mielőbb - vigyázzon, nehogy kifusson a határidőkből!

Szeretne minél többet tudni a hitelekről?
(2018. ápr. 21. - 21:00) - Forrás: bankhitel.hu

Mielőtt lakáskölcsönért, személyi hitelért, hitelkiváltásért stb. folyamodna, tudakozódjon! Oldalunkon bemutatjuk szinte az összes magyarországi hitelt.

Kedvezményes autófedezetes gyorskölcsön iskolakezdésre - mobilbankár szolgáltatással
(2018. ápr. 21. - 21:00) - Forrás: bankhitel.hu

Miről is van szó pontosan? Amennyiben megfelelő korú tehermentes személyautóval, motorkerékpárral vagy kishaszongépjárművel rendelkező magánszemély szeretne hitelhez jutni - az iskolakezdéskor megnövekedett kiadások fedezésére, cégünk csapata készséggel áll rendelkezésre.

A gyorshitel felvétele
(2018. ápr. 21. - 03:00) - Forrás: bankhitel.hu

A mai rohanó világban, ha kölcsönt szeretnénk felvenni, azt várjuk el, hogy a bírálat és az ügyintézés minél gyorsabb legyen. Az idő pénz. A bankok sokszor megvárakoztatják ügyfeleiket, és elhúzódhat az ügyintézés is. Ha Ön azt szeretné, hogy ezzel ne kelljen fölöslegesen időt vesztegetnie, akkor ne a banktól kérjen segítséget gyorshitel intézéséhez, hanem bízzon meg minket.

Klasszikus jelzáloghitelek
(2018. ápr. 20. - 18:00) - Forrás: bankhitel.hu

A jelzáloghitelek a legnagyobb összeg felvételét - vagy kihelyezését, nézőpont kérdése - lehetővé tevő hitelek. Ha az adós nagy összegű hitelre vágyik, vajon milyen fedezetet adhat a banknak, ami elég drága ahhoz, hogy a pénzintézet akár 100 milliókat is behajtson, akkor is, ha az adós nem fizet?

Árfolyamrés. Mennyi az annyi?
(2018. ápr. 20. - 05:00) - Forrás: bankhitel.hu

A törvények szerint az árfolyamrés úgy tüntethető el a rendszerből, hogy minden hitelszerződésben az MNB középárfolyamával kell számolni. Mind a felvétel napján, mind a törlesztések kiszámításához fontos fordulónapokon. Ezzel az árfolyamrés kiiktatható a rendszerből.

Karácsonyi hitel - kicsit másképp
(2018. ápr. 20. - 05:00) - Forrás: bankhitel.hu

A magyar lakosság kb. 24%-a hitelből vásárolt karácsonykor. Hogy ez baj-e? Hogyne lenne az! Természetesen nem akarunk itt az ünnep egyházi, vallásos vonatkozására utalni, hiszen Európában már igen kevés hely van, ahol valóban Krisztus születését - is - ünneplik karácsonykor.

Egyszerű ügymenet
(2018. ápr. 18. - 22:00) - Forrás: bankhitel.hu

Bemutatjuk, milyen egyszerű is jó háttérsegítség mellett könnyen autóhitelhez jutni, legyen ez akár vásárlás, saját autó behitelezése vagy akár jelenlegi autóhitelünk kiváltása.

Jól fizető ügyfeleknek...
(2018. ápr. 18. - 22:00) - Forrás: bankhitel.hu

A jól fizető ügyfeleket a bankok sokszor kedvezőbb ajánlatokkal bombázzák, mint amik meghirdetésre kerülnek. Ha valaki éveken át jól törlesztő adós, akkor a futamidő lejárta után az autó fedezete mellett a lakáshiteleknél is kedvezőbben juthat következő, szabadon felhasználható hitelhez.

Vége az árfolyamkockázatnak a jelzáloghitelesek részére
(2018. ápr. 18. - 09:00) - Forrás: bankhitel.hu

2015. február 1-jével végleg megszűnt az árfolyamkockázat a jelzáloghitelt és lakáslízinget felvevők részére. A személyi kölcsönösök és a vállalkozások viszont a svájci jegybank januári döntése, továbbá a forintosítás hiánya miatt nem jártak jól.

Autóvásárlási hitelek 2014-ben
(2018. ápr. 18. - 01:00) - Forrás: bankhitel.hu

Az autóvásárlási hitelt mindazok számára ajánljuk, akik gépkocsit szeretnének vásárolni, de nem áll rendelkezésükre a teljes vételár. Egy hitel felvételétől azonban sokan tartanak, hiszen nem titok, hogy egy nagyobb összegű kölcsön esetében számolni kell bizonyos kockázatokkal.

A forintosításról: a devizahitelesek megsegítése
(2018. ápr. 17. - 22:00) - Forrás: bankhitel.hu

Bizonyára mindenki tisztában van már a devizahitelek kiváltásával kapcsolatos összes részlettel. Akinek volt ilyen hitele az azért, mert eddig is hírfüggőként várta a devizahitelek kivezetésével és az adósok megmentésével kapcsolatos híreket.

A gépjármű finanszírozás szabályrendszere
(2018. ápr. 17. - 19:00) - Forrás: bankhitel.hu

A válság kezdete, azaz 2008 óta nagymértékben változott a gépjármű finanszírozás szabályrendszere illetve a finanszírozok működési szerkezete is. Ez megmutatkozik a magasabb kezdőrészlet kötelező befizetésénél, a választható futamidők lerövidítésében, vagy akár az deviza hitelek elnyomásában is.

Erre vártak a devizahitelesek: elindult a visszatérítés
(2018. ápr. 16. - 18:00) - Forrás: bankhitel.hu

2015. március 1-jétől indul a devizahiteles elszámolás. Varga Mihály NGM-miniszter elmondása szerint az ügyfelek számára kiküldendő banki tájékoztatóból világosan ki kell derülnie, mekkora a visszajáró összeg: folyó év március-április folyamán kapják meg az érintett devizahitelesek az elszámolásról szóló tájékoztatót bankjuktól.

Jó hitelt válasszon!
(2018. ápr. 16. - 07:00) - Forrás: bankhitel.hu

Ha Ön beleugrik egy rossz kölcsönbe, könnyen előfordulhat, hogy ugyanígy jár, és csak évek múlva hátrál ki a hiteléből és hitelkiváltó hitellel. Ne jusson el idáig! Tudakozódjon, mert vannak jó hitelek!

Apróbetűk helyett: személyi kölcsön
(2018. ápr. 16. - 01:00) - Forrás: bankhitel.hu

Magyarországon szinte mindegyik bank kínál személyi kölcsönöket. A termék népszerűsége nem véletlen: a gyors ügyintézés és a közel azonnali pénzhez jutás lehetősége sokak számára jelent megoldást váratlan esetek, családi kiadás esetén, valamilyen értékesebb háztartási cikk vásárlásánál, sőt, akár adósságrendezéshez is.

Egyre jobban megéri hitelt felvenni?
(2018. ápr. 16. - 01:00) - Forrás: bankhitel.hu

Nem túlzás kijelenteni, hogy kulcsfontosságú a 2016-os év a hitelezés szempontjából. Az eddigi számok azt mutatják, hogy végre elkezdtek beindulni a lakáshitelek.

Hogyan válasszunk kötelezőt a finanszírozás mellé?
(2018. ápr. 15. - 19:00) - Forrás: bankhitel.hu

A kgfb biztosítás szezonjában gyakran gondolnak arra azok, akik finanszírozással vették meg gépjárművüket (vagy esetleg drágább vagy olcsó autólízing szerződésük van), hogy most lenne itt az idő keresni egy olcsó gépjármű hitel mellé olcsó biztosítást is.