Regisztráció

Ne maradjon le Ön sem a fontos információkról !

Ha most regisztrál oldalunkra, igénybevehet több olyan szolgáltatást amivel  ingatlanvásárlását segíthetjük, könnyebbé tehetjük.

Amennyiben feliratkozik rendszeres hírlevelünkre is, úgy az ön által megadott paraméterekkel rendelkező eladó ingatlanokról azonnal értesítjük, valamint a legfrissebb hírekről e-mailben kap értesítést.

A regisztráció során saját, létező e-mail címét adja meg, mert regisztrációja megerősítését egy Önnek küldött e-mailben teheti meg. Regisztrációja csak akkor válik érvényessé, ha az e-mailben kapott linkre kattint.

Így az Ön nevében senki más nem végezhet regisztrációt.Ellenőrzőszó Elleőrzőszó újratöltése

Kis és nagybetü közt nem tesz különbséget!


A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

A regisztráció kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Genius 99 kizárólag saját marketingcéljaira felhasználja, kezelje. Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára semmilyen körülmények között sem adjuk ki.
Kérjük különösen figyeljen oda az e-mail cím helyes kitöltésére, ugyanis regisztrációja biztonsága érdekében a regisztrációs kérelmét e-mailben kell majd megerősítenie. A beírt adatok pontatlanságáért a felelősséget nem tudjuk vállalni, valamint a változások bejelentése a regisztráló feladata.


Regisztráció