Ingatlant vásárolna, bérelne

Részletes keresőnk segítségével megtalálhatja álmai otthonát, legyen az használt vagy új lakás, panel lakás, tégla lakás, felújított, vagy olcsó lakás, családi ház, sorház, telek, garzon, kiadó vagy eladó ingatlan. A weboldalunkon található információk naprakészek, irodánk belső adatbázisának megfelelően kerülnek folyamatos frissítésre.

Amennyiben ingatlant szeretne vásárolni vagy bérelni, munkatársunk egy személyes találkozás alkalmával, vagy akár telefonon folytatott megbeszélés során rögzíti az Ön igényeit, majd megkeressük az Ön elképzeléseinek megfelelő, eladó vagy kiadó ingatlant adatbázisunkban, figyelembe véve az Ön számára legkedvezőbb feltételeket, ami alapján összeállítunk Önnek egy ingatlan ajánlati listát. A kedves érdeklődőink az ingatlanirodánkban kaphatnak bővebb információkat és felvilágosítást a kiszemelt ingatlanokról, majd azokat személyesen is bemutatjuk. Az információkérés és a megtekintés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. Amennyiben az aktuális ingatlan adatbázisunkban esetleg nincs az Ön számára megfelelő ingatlanajánlatunk, úgy természetesen díjmentesen vállaljuk, az Ön álmai otthonának megkeresését a lehető legrövidebb idő alatt. Ezért kérem, hogy irodánkkal mihamarabb vegye fel a kapcsolatot, személyesen vagy telefonon, illetve amennyiben regisztrál weboldalunkon és az ingatlanfigyelő szolgáltatásunkat igénybe veszi és ott megjelöli, kereséseinek paramétereit az összes referensünk azonnal elkezdi keresni az ön új otthonát.

Irodánk csak olyan jogilag fedhetetlen, rendszeresen ellenőrzött problémamentes ingatlanokat forgalmaz, amivel minden vásárlónk elégedett lehet.

Genius 99 - A kaposvári és Somogy megyei eladó inatlanok, panellakások, tégla lakások és családi házak specialistája

Ingatlanfigyelő

Lépjen velünk kapcsolatba

Ellenőrzőszó Elleőrzőszó újratöltése
A feketével jelzett mezők kitöltése kötelető!
  Küldés