Eladná vagy kiadná ingatlanát

Genius 99 - A kaposvári és Somogy megyei eladó inatlanok, panellakások, tégla lakások és családi házak specialistája

A mai piaci helyzetben egy-egy ingatlan, lakás, családi ház eladása meglehetősen időigényes folyamat, melynek során számos, sokszor nem komoly szándékkal rendelkező - érdeklődőnek kell bemutatnia a lakását, családi házát, telkét, nem kevés pénzt kell az ingatlan különböző médiumokban való hirdetésére elkölteni, amely nem is biztos, hogy minden esetben  az elvárt hatékonyságot nyújtja.

Amennyiben ingatlanának - legyen akár használt, felújított vagy új tégla lakás, panellakás, családi ház, sorház, telek, garzon, tetőtéri - eladásával a Genius 99 Ingatlanközvetítő-t bízza meg, biztos lehet abban, hogy csak minősített, komoly szándékú vevőjelöltek fogják megtekinteni ingatlanát. Természetesen minden esetben ingatlanreferenseink kisérik ki eladóinkhoz a potenciális vevőjelölteket.

Megbízási díjainkat csak az elvégzett munka után számítjuk fel, tehát irodánknak csak abban az esetben jár közvetítési jutalék amennyiben értékesítettük ingatlanát, melynek mértéke korrektül alkalmazkodik a piaci feltételekhez.

Az értékesítés folyamata:

Első lépésként előzetes időpont-egyeztetés  követően az ön által kiválasztott ingatlanreferens felkeresi otthonában, díjmentesen felméri ingatlanát, munkatársunk összehasonlító piaci elemzést készít, melynek segítségével közösen meghatározható a reális, az adott lakókörnyezet sajátosságait is figyelembe vevő kínálati ár.  Amennyiben önnek mint eladó félnek is megfelel az ingatlan reális eladási ára és megbízza irodánkat lakása, családi háza, nyaralója, vagy egyéb ingatlana értékesítésére, úgy kollégánk fényképfelvételeket valamint méretarányos alaprajzot készít az ingatlan pontosabb bemutatása miatt. Természetesen az irodánkban is van mód és lehetőség az ingatlanközvetítési megbízási szerződést megkötni és majd a későbbiekben, egy az Ön számára megfelelő időpontban felkeresi az értékbecslő, ingatlanreferens kollégánk, és ott történik meg az értékbecslés majd az ingatlan fotózása és alaprajz elkészítése.

Amire minden tulajdonosnak szüksége van a szerződéskötéshez:

 • Az ingatlan tulajdoni lap másolata (betekintés is elegendő, csupán az ingatlan helyrajzi száma miatt fontos)
 • A tulajdonos vagy a meghatalmazott személyi igazolványa, lakcímkártyája és adókártyája (meghatalmazott esetén a meghatalmazás is)
 • Helyszínrajz (nem kötelező, de segítséget jelent)
 • Tervrajzok, alaprajzok (nem kötelező, de segítséget jelent)

Minden kedves megbízónk három különböző ingatlanközvetítési megbízási szerződés közül választhat:

Amennyiben Ön értékesíteni szeretné ingatlanát, úgy választhat Egyedi és Nem Kízárólagos megbízási szerződésünk közül. Amennyiben Ön bérbeadni szeretné ingatlanát úgy Bérbeadási megbízási szerződésünket választhatja. Minden kedves érdeklödő ügyfelünk részére vállaljuk a díjmentes kiszállást ingatlanához, és ott a helyszínen mutatjuk be szerződéseink feltételeit. A számos előnnyel rendelkező Egyedi megbízás megkötése esetén a Genius 99 Ingatlanközvetítő kipróbált, széles körben olvasott médiumokban hirdeti meg az Ön eladó ingatlanát, teljesen díjmentesen, így biztosítva, hogy a lehető legtöbb potenciális vásárlóhoz eljusson a hirdetés.

 

 • Egyedi ingatlanközvetítési megbízási szerződés, ingatlan értékesítésére:

 • Ha az eladó ügyfél Egyedi ingatlanközvetítési megbízást ad irodánk számára ingatlana értékesítésére, akkor a megbízási szerződés időbeli hatálya alatt történő értékesítés, teljes körű hirdetés - során a Genius 99 Ingatlanközvetítő vesz részt, valamint maga a tulajdonos is hirdetheti és értékesitheti az ingatlant. Az ingatlan értékesítéséig önnek minden szolgáltatásunk díjmentes csak a sikeres eladás után kérünk közvetítési jutalékot. Amennyiben az ingatlan értékesítésre irodánk közreműködésével kerül sor, úgy közvetítési jutalékot köteles az irodánknak megfizetni az eladó fél. Amennyiben az ingatlant a tulajdonos értékesíti, úgy az irodánknak az addig elvégzett tevékenységével arányos részét köteles megfizetni. Amennyiben ezt a konstrukciót választja az eladó fél úgy kiemelt helyen és gyakorisággal hirdetjük ingatlanát és egy igényesen elkészített értékesítő táblát helyezünk el az ingatlan közvetlen közelében, amivel még több potenciális vevőt elérhetünk, és ebből kifolyólag meggyorsíthatjuk az eladást.

 • Nem Kízárólagos ingatlanközvetítési megbízási szerződés, ingatlan értékesítésre:

  Ha az eladó ügyfél Nem kízárólagos jogú megbízást ad irodánk számára ingatlana értékesítésére, akkor a megbízási szerződés időbeli hatálya alatt történő értékesítés, teljes körű hirdetés - során a Genius 99 Ingatlanközvetítő részt vesz és az eladó is részt vehet, illetve további konkurens ingatlanközvetítő irodát vonhat be az értékesítésbe. Az ingatlan értékesítéséig önnek minden szolgáltatásunk díjmentes. Amennyiben irodánk közreműködésével kerül értékesítésre az ingatlan, úgy közvetítési jutalékot köteles az irodánknak megfizetni az eladó fél.
 • Bérbeadási ingatlanközvetítési megbízási szerződés, ingatlan bérbeadására:

  Ha az bérbeadó ügyfél Bérbeadási megbízást ad irodánk számára ingatlana bérbeadására, akkor a megbízási szerződés időbeli hatálya alatt történő bérbeadás, teljes körű hirdetés - során a Genius 99 Ingatlanközvetítő részt vesz és az eladó is részt vehet, illetve további konkurens ingatlanközvetítő irodát vonhat be az bérbeadásba. Az ingatlan bérbeadásáig önnek minden szolgáltatásunk díjmentes csak a sikeres bérbeadás után kérünk közvetítési jutalékot. Amennyiben az ingatlant az eladó fél vagy a konkurens ingatlanközvetítő adja ki, úgy kizárólag csak annyit kérünk, hogy a bérbeadás tényét 3 napon belül személyesen jelentse be irodánkban a bérleti szerződés bemutatásával és díjmentesen szerződést bontunk. Amennyiben irodánkon keresztül kerül bérbeadásra az ingatlan, úgy közvetítési jutalékot köteles az irodánknak megfizetni az bérbeadó fél, az ingatlan 1 havi bérleti díjának + Áfa megfelelő összegben.

A megbízási szerződés megkötése után 14 éves tapasztalatunknak köszönhetően szinte azonnal kezdjük hirdetni az értékesítendő ingatlant kidolgozott hirdetési stratégiánk alapján és ezzel egy időben az összes ingatlanreferensünk, kezdi ajánlani ingatlanát a rendszerünkben, regisztrál potenciális vevőjelölteknek.

Ingatlanreferenseink jelenleg több aktív, panel lakást, tégla lakást, családi házat, telket kereső Ügyféllel vannak napi kapcsolatban. Kaposváron, a Balaton környékén és Somogy megye egész területén Amennyiben kereső ügyfeleinknek nem lenne megfelelő az ön ingatlanának paraméterei, úgy a következő helyi nyomtatott sajtóban jelentetjük meg, és azonnal kezdjük reklámozni ingatlanát.

Továbbá megjelentetjük mindkét frekventált helyen lévő irodánk kirakatában is, hogy minden járókelő tudomást szerezzen az ön ingatlan ajánlatáról, illetve a helyi televíziókon keresztül is meghirdetjük az Ön ingatlanát:

Weboldalunk fejlett és felhasználóbarát keresőrendszere lehetővé teszi, hogy ingatlanját a legrelevánsabb kategóriában tudjuk reklámozni, így szinte bizonyosan eljut hirdetése a potenciális ingatlanvásárló célközönséghez. Több, mint 20 ingatlan kategóriánkból a teljesség igénye nélkül néhányat kiemelünk: Panel lakás, Tégla lakás, Új építésű ingatlan, Családi ház, Nyaraló, Sorház, Ikerház, Telek, Garázs, Üzlethelyiség, stb.

Felvesszük az irodai ingatlanközvetítői programunkba, ami azonnal, automatikusan az ön ingatlanának megfelelő összes internetes portálra eljutatja hirdetését.

Ezzel egyidőben pedig rendszerünk automatikusan a már regisztrált ügyfeleinknek hírlevél formályában értesíti az ön ingatlanának paramétereiről és megvásárlásának feltételeiről is.
Valamint ingatlanreferenseink felkeresik azon vásárolni szándékozó ügyfeleinket akik az ön ingatlanáhóz hasonló otthont szeretnének vásárolni.

A potencionális vevőjelölteknek ingatlanreferenseink, irodáinkban részletesen bemutatják az Ön értékesítendő ingatlanát, és átadják számukra az ingatlan nyomtatott adatlapját. Amennyiben az érdeklödőnek elnyerte tetszését az ingatlan, úgy ingatlanreferensünk időpontot egyeztet az eladó és a vásárló féllel, a személyes megtekintés céljából.

 Az előre egyeztetett időpontban ingatlanreferensük a vevőjelöltet kikíséri az eladó ingatlanhoz a pontosabb bemutatás érdekében.

Amennyiben a vevőjelöltnek elnyerte tetszését a személyes megtekintés után is az ingatlan, úgy az irodánkban megteheti a hivatalos vételi ajánlatát.
Itt a vevőjelöltnek meg kell adnia azt az összeget amennyiért  megvásárolná az eladó ingatlant, valamint  bővebben leírni, az ingatlan vételárának teljes kifizetésének menetét amit tud vállalni, illetve egyéb extra kérését, kívánságát amihez mindenképpen ragaszkodik egy lehetsége adás-vételi szerződés esetén.

Ingatlanreferens kollégánk aki közvetlen kapcsolatban áll Önnel, az adott ingatlan eladójával, haladéktalanul felveszi a kapcsolatot és megteszi a vásárlójelölt nevében a vételi ajánlatot és az Ön válaszáról azonnal értesítjük a vevőjelöltet. Amennyiben Ön, az eladó fél elfogadja a vételi ajánlatot  a vásárló felekkel közösen irodánkban megtörténik az adatfelvétel, melyben rögzítésre kerül a felek személyes adatai, a vételár kifizetésének ütemezése és az adás-vétel egyéb részletei. Ezt a jegyzőkönyvet kollégánk eljutattja ingatlanforgalmi szakjogászunkhoz, akivel közösen egyeztetjük az adás-vételi szerződés megkötésének időpontját.

 Az adott időpontban az ingatlanforgalmi szakjogászunknál pedig megköttetik az adás-vételi szerződés. Így Ön gyorsan, biztonságosan értékesítheti ingatlanát.

Cégünk a Genius 99 Ingatlanközvetítő iroda, az értékesítés után kéri az előzőekben szerződésben rögzített közvetítési jutalékát.

 Jelenleg cégünk a régióban a legnagyobb hirdetési felülettel rendelkezik a helyi ingatlanközvetítő irodák között.

Annak érdekében, hogy az Ön ingatlanát a lehetőségekhez mérten a leggyorsabban és a lehető legjobb feltételekkel értékesítsük, sokkal több időt, energiát és pénzt fordítunk az Ön ingatlanára, mint más helyi konkurens ingatlanirodák.

Amennyiben elnyerte tetszését szolgáltatásunk, úgy kérem, hogy az alábbi adatlapot kitöltve jutassa el hozzánk személyes adatait hogy ingatlanreferensünk azonnal fel tudja venni önnel a kapcsolatot, egy díjmentes személyes konzultáció erejéig.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ellenőrzőszó Elleőrzőszó újratöltése
A feketével jelzett mezők kitöltése kötelető!
  Küldés