Eladó Családi ház, Kaposvár

#50982 (6706552)

Eladó Családi ház

31.4 millió Ft

Kaposvár Toponári városrész
Alapterület:
145 m2
Szobák száma:
2 + 2
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
150 m2
Cirkó
Udvari
2
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Sorház a Panoráma utcában

A Genius 99 Ingatlanközvetítő eladásra kínál, Kaposvár közkedvelt családiházas övezetében egy 145 m2-es sorházi lakást. 

Az ingatlan Toponár átmenő forgalomtól mentes részén, a Panoráma utcában található jó közlekedésnél, karnyújtásnyira a Desedától, a Kaposvári Egyetemtől és diagnosztikai centrumtól, közel a településrész központjában meglévő, széleskörű és sokrétű szolgáltatásokhoz, intézményekhez (ABC, posta, felnőtt- és gyermek orvosi rendelő, üzlet- és szolgáltatósor, óvoda, iskola, játszótér, étterem, pékség, stb.). Az utcai részen, zöldfelület meghagyása mellett, a járda és 2 gépkocsi részére beálló térkövezve lett. Az előkerten keresztül az elülső teraszra jutunk, majd a földszinti előtérből az egybenyíló, 50 m2-es étkező-nappaliba lépünk. Ezen a szinten továbbá konyhasarok; technikai fülke (villanybojler, mosógép, eszközök); fürdőszoba, külön helyiségben WC, mosdó és bidé található. A nappaliból nyíló nagyméretű terasz a család kellemes környezetben elköltött étkezéseinek és pihenésének a színtere, ahol az intimitást természetes kővel burkolt falak, hatalmas gömbtuja és csodálatos, 10-12 m-es fenyőfa biztosítják. A teraszon kerti eszköz és bútortároló helység került kialakításra, valamint kitekerhető szövet napellenző és öntöttvas falikút teszi kellemessebbé és szebbé környezetünket. A fenyőfa alatt kőből rakott sütögető található hangulatos éjszakai megvilágítással. Az alagsorban automata garázskapuval ellátott, külön személyi bejárón át is megközelíthető 30 m2-es - egy légterű, gres lappal lerakott - gépkocsi és egyéb, pl. motorkerékpárok, biciklik, egyéb hobbi- vagy barkács eszközök elhelyezésére kiválóan alkalmas tároló lett kialakítva. A lakás fűtését az itt elhelyezett gázkazán biztosítja, továbbá a belépő vízvezetékre komoly vízlágyító berendezés lett telepítve, mely igen hasznosnak bizonyul a vízzel érintkező eszközök megóvásában. Az emeleti előtérből egy szoba, két félszoba nyílik. Ezen a szinten van továbbá egy zuhanyozós fürdőszoba, melyben WC és bidé is található. A meglepően alacsony rezsivel fenntartható lakáshoz GSM riasztórendszer és split légkondicionáló is tartozik, kellemes klímáját ritkaságnak számító szellőzőkürtő rendszer biztosítja. A tetőhéjazat életre szóló Bramac betoncserép. A telket az utca felől kovácsoltvas jellegű kapukkal és mezőkkel szerelt, kővel díszített kerítés határolja.

 

Amennyiben további kérdései lennének az ingatlannal kapcsolatban vagy esetleg személyesen is megtekintené, kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségemen.

 

I.ár.: 31,4 M Ft

Érd: +3682414110 +36302562334

https://genius99.hu/Elado_sorhaz_Kaposvar/6706552/

Azonosító: 50975

 

A fent említett ingatlan bizonyos feltételek mellett, hitelre is megvásárolható. Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 0682414110 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

Helyiség Méret (m2)
Előtér 1.41
Konyha + étkező 24.65
Nappali 20.29
WC 1
Fürdőszoba 6.23
Tároló 1.76
Terasz 20.56
Gardrób 1.6
Fürdőszoba + WC 3.62
Előtér 8.55
Szoba 8.82
Szoba 8.92
Szoba 12.65
Garázs 18

Oláh Miklós
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Üzlethelyiség
Építési telek
Házrész
Szántó
Iroda egyéb
Nyaraló