Eladó Családi ház, Kaposvár

#E-343 (6706918)

Eladó Családi ház

32 millió Ft

Kaposvár Tüskevár
Alapterület:
78 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
541 m2
Cirkó
Vegyes
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kaposvár egyik kedvelt városrészében a Tüskevári városrészben eladó egy , 77,8 m2-s, 2,5 szobás, cirkó fűtéses, műanyag nyílászáros, 541 m2-s egyenes telekkel rendelkező, előkertes családi ház.

Kaposvár egyik legkedveltebb városrészében, a Tüskeváriban, eladó egy igazán különleges, kiváló állapotú, 77,8 m²-es előkertes, családi ház! Az ingatlan fantasztikus nyugati tájolása miatt rendkívül világos és napfényes, így minden nap természetes fény árasztja el az otthont. 

Az ingatlan praktikus elosztása kivételes kényelmet nyújt: két tágas, nagy méretű szoba, egy kisebb szoba, felújított, modern konyha és szintén felújított fürdőszoba várja új lakóit. A ház teljesen felújított nyílászárókkal rendelkezik, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, így maximális komfortot biztosítanak. Az új műanyag bejárati ajtó tovább emeli az ingatlan értékét.

A fűtést korszerű cirkógázkazán biztosítja, de a hideg téli estéken a hangulatos cserépkályha varázsolja otthonossá a lakást. A konyha teljes modernizáción esett át, új konyhabútorral, villanytűzhellyel és villanysütővel felszerelve. A fürdőszoba tágas, épített zuhanykabinnal rendelkezik, amely a mindennapi kényelmet szolgálja. Az ingatlan új villany bekötéssel, hidegburkolatokkal és kifogástalan állapotú parkettával várja új lakóit.

A házhoz tartozik egy gondozott, 541 m²-es telek, ahol gépkocsibeállási lehetőség, műhely és szerszámos tároló is található, így minden adott a kényelmes, családi élethez. A csendes, családias utcában elhelyezkedő ház ideális választás mindazok számára, akik békés környezetre vágynak, de mégis közel szeretnének maradni a belvároshoz. A közelben játszótér, boltok és gyógyszertár is található, így minden könnyen elérhető.

Ez a napfényes, felújított családi ház tökéletes választás mindazoknak, akik egy modernizált, azonnal költözhető otthont keresnek, Kaposvár egyik legjobb részén! Ne hagyja ki!

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 32 M Ft

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Elado_csaladi_haz_Kaposvar/6706918/

Azonosító: E-343

AMENNYIBEN A VÁSÁRLÁSHOZ HITELFELVÉTELRE LENNE SZÜKSÉGE, ÚGY AZ ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉST, BANKI AJÁNLATOK BESZERZÉSÉT VALAMINT A TELJES ÜGYINTÉZÉST INGYENESEN VÁLLALJUK !!

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

Helyiség Méret (m2)
Előtér 1
Előszoba 9.2
Szoba 20.2
Szoba 24.5
Félszoba (kisszoba) 7.8
Kamra, Éléskamra, Spájz 3.9
Fürdőszoba + WC 4
Konyha 7.2

Oláh Miklós
 

  +36 30 256-2334
  info@genius99.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás