Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
124 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

14.5

Eladó Panellakás

Kaposvár
Tescohoz közeli
2
52 m2
4

Tökéletes állapotú 2 szoba erkélyes panellakás sürgősen eladó

A Genius 99 Ingatlanközvetítő eladásra kínál, Kaposváron a Füredi csomópont közelében található társasházban kialakított 52 m2 panellakást.

A tásasház 1979 környékén épült és az akkor elérhető legmagasabb műszaki színvonalon építették meg valamint a legjobb termékeket építették be. Azóta természetesen a társasházat kívülről szigetelték, valamint szúnyoghálós-redőnyős műanyag nyílászárókat is beépítettek, illetve a bejárati ajtót is több ponton záródó biztonsági acél ajtóra cserélték. A lakás a társasház 4. emeltén helyezkedik el, ami jó kilátást és nagymértékű csendet eredményez, és ezzel egyidejűleg könnyen megközelíthető a kényelmesen járható lépcsőházon keresztül.

Az ingatlan tökéletes elosztással bír, ugyanis minden helyiséget a nagyméretű előszobán keresztül lehet megközelíteni. A lakásba lépve az előszobába jutunk, ahol egy hatalmas beépített szekrényt alakítottak ki, ami nagyban megkönnyíti a tárolási feladatokat, majd onnan jobbra fordulva a mellékhelyiségbe érünk. Az előszobán tovább haladva jobb oldalon a konyhába érünk, ami a 2017-es felújítás alkalmával új konyhabútort kapott valamint új gáztűzhelyet villany sütővel és egy nagy szívóerejű szagelszívót is beépített a tulajdonos. Az előszobán tovább haladva jobb oldalon a háló szobát találjuk és bal oldalon pedig a hatalmas mérető nappalit az onnan nyíló redőnyözött erkéllyel. A nappaliban a felújítást megelőzően beépítésre került egy alacsony fogyasztású hűtő-fűtő split klíma ami kiegyenlíti a manapság megfigyelhető hőmérséklet ingadozást a tulajdonos nagy örömére. A kettő szoba között helyezkedik el a 2017-ben felújított fürdőszoba, aminek a mérete tökéletesen megfelel a funkciójához.

Az ingatlan rezsiköltsége rendkívül alacsony ugyanis egyedi mérőórákkal rendelkezik, valamint a távfűtésegyedi hőmennyiségmérővel van szabályozva.

Az ingatlanhoz egy tekintélyesméretű közös tároló is tartozik.

Amennyiben további kérdései lennének az ingatlannal kapcsolatban vagy esetleg személyesen is megtekintené kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségemen.

I.ár.: 14,5 M Ft

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Elado_panellakas_Kaposvar/6706504/

Azonosító: 50936

 

 

 

 

11.7

Eladó Téglalakás

Kaposvár
Északnyugati városrész
2
49 m2
4

CSENDES BELVÁROSI KÖZBEN ALACSONY REZSIKÖLTSÉGŰ LAKÁS ELADÓ !!

IRÁNYÁR CSÖKKENÉS !!!

CSENDES BELVÁROSI KÖZBEN ALACSONY REZSIKÖLTSÉGŰ LAKÁS ELADÓ !!

A Genius 99 Ingatlanközvetítő eladásra kínál, Kaposvár Észak-nyugati városrészében az Arany János Közben található társasházban kialakított 49 m2 lakást.

A tásasház 1974 környékén épült és az akkor elérhető legmagasabb műszaki színvonalon építették meg valamint a legjobb termékeket építették be. A lakás a társasház 4. emeltén helyezkedik el, de ennek ellenére könnyen megközelíthető a lépcsőházon keresztül.

A lakásba lépve az előszobába jutunk, onnan balra fordulva a hálószobába érünk, aminek a mérete tökéletesen megfelel a funkciójához. Az előszobából jobbra fordulva érünk a hatalmas méretű szobához, ami kitűnően funkcionálhat nappaliként is. A kettő szoba között helyezkedik el konyha, amiben található egy beépített konyhabútor, ami tartalmazza a beépített gáztűzhelyet is. Az előszobából közelíthet meg a normál méretű spájz, illetve egy különálló fürdőszoba és wc helyiség is.

Az ingatlan rezsiköltsége rendkívül alacsony ugyanis egyedi mérőórákkal rendelkezik, valamint a fűtésről egyedi gáz fűtéses konvektorok gondoskodnak.

Az ingatlan bizonyos feltételek mellett akár pár napon belül is költözhető!

Amennyiben további kérdései lennének az ingatlannal kapcsolatban vagy esetleg személyesen is megtekintené kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségemen.

I.ár.: 11,7 M Ft

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Elado_teglalakas_Kaposvar/6706501/

Azonosító: 50933

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése